Meer resultaten voor mobiele website maken

mobiele website maken
Welkom! Search Google Developers.
Als u beschikt over voldoende technische kennis om dit zelf te doen, bekijkt u onze handleiding over SEO voor mobiel. Lees verder als u meer wilt weten over de redenen waarom u een website moet maken die geschikt is voor mobiele apparaten.
App, mobiele site of responsive website? Mediaweb.
Wil je alleen maar de inhoud van je bestaande website geschikt maken voor smartphones? Of wil je juist een speciale dienst aanbieden voor mobiele gebruikers? Leestip: Bepaal Het Mobiele Momentum van je Organisatie. Mis je mobiele klanten? Maak een afspraak.
Hoe maak je je website geschikt voor mobiel? Inbound Marketing.
Als je besloten hebt om een aparte mobiele website te maken, en je hebt die bijvoorbeeld op http//mobiel.mijnsite.nl: geplaatst, hoe zorg je er dan voor dat mobiele gebruikers die dan ook weten te vinden? Je hoeft mobiele gebruikers geen aparte url voor te schotelen.
Mobiele website laten maken 395 voor alle smartphones.
Een mobiele website afgestemd op Smartphone gebruikers. Het kan daarom verstandig zijn om een aparte gecomprimeerde website voor smartphones te laten maken, een zogenaamde mobiele website. Smartphone gebruikers komen bij het bezoeken van uw website dan automatisch uit op een beknopte mobiele versie van uw website.
Website geschikt maken voor mobiele telefoon WebsiteSelect.
Je hebt twee hoofdmogelijkheden om de mobiele zichtbaarheid van je website te verbeteren. De eerste is om je website responsive te laten maken en de tweede is een aparte mobiele website op zetten. Beide alternatieven zijn in bepaalde situaties geschikt.
Mobiele, adaptieve of responsieve website maken STRATO.
Afhankelijk van het project zijn er verschillende mogelijkheden om een website mobielvriendelijk te maken: een afzonderlijke mobiele versie van de site, mobiele website-sjablonen in adaptieve of responsieve lay-outs en plug-ins voor contentmanagementsystemen. Mobiele websites zijn HTML-documenten, die onafhankelijk van de hoofdsite worden ontwikkeld en uitsluitend voor mobiele apparaten bedoeld zijn.
Wat is beter: een mobiele of responsive website?
Wanneer je je website mobiel-vriendelijk laat maken, is er één belangrijke vraag die je jezelf zou moeten stellen: kies je voor een responsive website of voor een mobiele website? Bij een responsive website heb je één site met één ontwerp dat geschikt is voor alle apparaten, van mobiele telefoon of tablet tot laptop of desktop-computer, ongeacht welke resolutie.
Mobiele website laten maken responsive.
U kunt een responsive website laten maken waar de website zich aanpast aan het display en de content optimaal leesbaar is. In het maken van een mobiele website tonen wij alleen de essentiele onderdelen en houden wij rekening met het gebruikersgemak.
Een mobiele website laten maken voor je website met mooie webdesigns voor je mobiel.
In 3 eenvoudige stappen een mobiele website. Met een domeinnaam en hostingpakket heb je de basisbenodigdheden voor je website in huis. De beste software om een mobiele website te maken hebben we hier al voor je uitgezocht. 1 Kies domeinnaam.
3 Manieren om Je Website een Mobile Responsive Design te Geven.
Dit ombouwen doe je door een aparte CSS Stylesheet te maken voor de kleine schermen van mobiele telefoons. Door breakpoints in te bouwen kan aangegeven worden op welke plaatsen elementen van de website moeten komen te staan waar elementen bij de desktop versie naast elkaar staan moeten deze bij mobiele telefoons in een bepaalde volgorde onder elkaar komen te staan.
6 manieren om je website mobiel te maken.
Mobiele website met een andere URL. Je kunt een mobiele website maken en plaatsen op een subdomein m.voorbeeld.nlmobiel.voorbeeld.nl, een directory www.voorbeeld.nl/m/ of een domein met een mobiele domeinextensie www.voorbeeld.mobi. Je kunt je content geheel afstemmen op het zoekgedrag en de zoekintentie van mobiele gebruikers inderdaad, net als met dynamic serving.

Contacteer ons